Ny krasch

Bärbara datorn kraschade och slängde in mig i (Ash) inbyggda shellet.

Körde fsck och exit. För att få info om att jag behövde köra fsck /dev/sda1 efter detta fungerade det att boota om Mx Linux systemet men fick lov att rensa bland dolda kataloger och inställningar under min hemmapp för att få skrivbordet att visas rätt.

Skönt nu fungerar burken igen som den ska, utan att jag behöver ominstallera den.

Ska spela lite Mad Games tycoon nu med denna start option “PROTON_USE_WINED3D11=1 %command%”

Uppdatering 21:49 24 Augusti

Tyvärr dog SSD:n idag,hittas inte ens av bios så för tillfället är jag utan hemdator.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.