Cloud Gaming

Sålde min Xbox one nyligen, den dödade för mycket tid. I och för sig ingen dålig enhet med Xbox Game Pass. Tänker att jag ska skaffa nästa generations Xbox om sisådär 2 år. Det ända som jag kan önska att jag gjort med min xbox var att ställa in den på Developer Mode.

Nu håller jag på med min RPI4 och försöker finna nya användningsområden för den medan jag väntar på ett grafikkort till min stationära dator. Där tänkte jag slänga in Windows 10 pro samt MX Linux för att kunna dualboota skönheten från en SSD, tänker även återanvända min externa 4TB disk som jag haft till min Xbox. Om jag gör allt rätt fixar en bättre hemmarouter och lite fler nyare nätverkskablar. Så bör hemmastreaming av spel till min RPI4 inte vara några som helst problem.

Då behöver jag knappast ens en skärm till min speldator. Oturligt nog visade sig mitt 128GB microsdkort vara fejk det ser ut som det bara är cirka 32 GB stort så tänker slänga in Windows på detta kort och boota med en usbadapter.

Det blir nog bra i slutändan. På Rpi4 tänker jag tills vidare slänga in Libreelec och konfigurera det som jag vill ha systemet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.