Lenovo K5 Pro

Var på jakt efter en billig telefon, kollade t.o.m på begagnat marknaden. Problemet nästan alla telefoner har integrerat batteri och gamla Android versioner. Vilket i och för sig inte brukar vara några större problem om man rootar telefonen o letar efter Custom roms på XDA-developers

Var rätt nöjd med telefonen jag hade en Doogee y6 piano Black, med Android 6.0.

‘Funderat på att besöka nån butik i slummen för att fixa batteriet, men tror bara jag beställer hem grejer så jag kan göra det själv med viss risk att saker inte går som det ska. Går luren sönder så är det så.

Saknar en tid då jag hade en gammal Samsung lur, med löstagbart batteri som var rootad och som jag hela tiden uppdaterade med custom roms.

Jaja men 100 euro för ny telefon är det kanske värt, vill inte lägga mer pengar på någon lur om jag inte får tag på något alldeles extra.

Kan ju kanske även vara värt att installera Lineage OS på denna genom att följa guiden, här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.