Nätpoker

 

Skulle vara intressant att lära mig, om det fanns något system som fungerade på någon spelsida så att det gick att göra lite större slantar.

Testade under en period en del spelande, men det känns som att raken käkade upp det mesta av det jag skulle fått in annars.Verkar det som att det skulle kunna vara möjligt att tjäna pengar om jag satte mig i sajternas bonussystem.

Men annars känns det mest som en förlustaffär. Låg som bäst till på plus noll, under lång tid. Hade inte satt in så mycket pengar, omsatte dessa rätt snabbt men förlorade dem inte heller under lång tid.

Andra spel jag kollat på känns mest vara baserade på slump och tur. Känns som jag har större chans att vara med om en flygkrasch än att vinna storvinsten i något spel.

Kört en del poker irl(in real life) också, men bara som en lycklig amatör. Vågade inte ens spela Texas Holdem, den gången jag var i Vegas. Kände mig lite som en snorunge som gick runt med en klubba, som andra större fiskar bara hade kunnat tagit hur enkelt som helst.

Vegas var hursomhelst ett grymt ställe att vara på, men för att tjäna pengar där så känns det som om jag skulle behöva äga ett kasino själv för att kunna lyckas med detta ändamål.

På Malta verkade det finnas en del ungdomar med egna företag som lirade poker, som hjälpte varandra när det gick dåligt för en av dem. Proffs, ja om man kan ägna tillräcklig tid åt detta flera 1000-tals timmar så antar jag att det kan vara värt det.

Alltid intressant att se hur andra lever sina liv och hur de beter sig för att lyckas.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.