Stenhård konkurrens

Ute på arbetsmarknaden i Europa.

Så kanske bättre att skapa eller, testa på något eget. Även om min mailkorg är full av olika kunskapstester som företag vill jag ska göra, efter jag skickat CV till dem.

Det ena mer vansinnigt, än det andra. Du får inga chanser du tar dem och det är bara att erkänna, kanske är det så att kontorsjobb och dylikt inte är rätt för mig. Läser just nu boken The $100 Startup: Reinvent the Way You Make a Living, Do What You Love, and Create a New Future 

Många som lyckats där, utan några större kunskaper. De har oftast bara testat på en business, utan att kunna så mycket och provat sig fram.

Finns ju som sagt inga garantier för något, men att vara löneslav kanske inte passar alla människor på den här planeten, är en sådan där person som alltid velat vara fri.

Så nu håller jag på och experimenterar lite med automatiska eller halvautomatiska businesslösningar via ebay, och ser vad det kan ge. Finns inga garantier för något, vem fan vet jag kan vara död imorgon skulle jag hitta ett nytt intressant jobb under tiden då får det vara så.

Tyvärr kommer jag dock inte genomföra alla mina tester i min mail, det skulle ta för lång tid och jag har redan ett hum om vad jag är bra och dålig på.

Hade min engelska exempelvis varit perfekt, så hade denna sida varit skriven på engelska.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.