Svenska posten är ett skämt -2019

Kan bara konstatera, de ska ha betalt för allt. Moms och införselavgift för en gammal tröja som jag fått efterskickat från Ukraina, det skulle ju kunna vara så att jag glömt den på ett hotell som jag kontaktat o betalat för frakten.

Skulle jag nu få för mig att betala så, vet jag inte om jag får paketet. Då postnords policy verkar vara att kidnappa paket och mer eller mindre utpressa människor att betala för att eventuellt få sina grejer. Hade jag till 100% vetat att jag skulle få mitt paket så kanske jag hade övervägt att betala.

Kan dock inte ens med 100% sannolikhet säga att det är tröjan som ligget i paketet eller något annat.

Har provat beställa en del varor till Sverige nu de senaste åren och alltid är det något strul, oavsett om paketen är skickade från EU-länder eller utanför.

Genom att hålla på paket från t.e.x Aliexpress eller Ebay i månader, så ser man till att folk inte har någon rättighet att få tillbaka pengar från dessa.

Medan man gynnar andra aktörer som Wish, där det kan vara svårt att få fram information om en vara håller en viss kvalité eller inte och påstå att man har en deal med postnord.

När man i själva verket, både betalar mer och i många fall kan få en sämre produkt och även tilläggskostnader som kan komma i efterhand från exempelvis DHL. Fast det ser ut som man betalat alla extra kostnader redan på Wish hemsida.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.