Gör vadfan du vill, var unik!

Uppdaterade min linkedin sida för ett tag sedan!

Bara för att och gjorde lite research innan, första tipset var bär inte solglasögon så just därför har jag nu alltid solglasögon på Linkedin bilder. Så om jag skulle bli ”svartlistad” och klassad som oanställningsbar av någon HR eller rekryteringsfirma så får det fanimej vara så.

För jag är inget djävla flockdjur, det är de som går mot massan som skapar historia. Eller mer troligt dör medan de försöker, alla kan inte vara hjältar. Även om många tror sig vara hjältar i sitt egna liv eller the ”good guys” i sin egen saga.

Är och kommer jag alltid att förbli ett ”Orginal” aldrig ska jag försöka vara någon blek ”kopia” av någon annan. Ingen jävla guide ska säga åt mig vad jag ska göra och inte göra.

Det finns så mycket i samhället som styrs av moral och normer. Du ska vara Politiskt korrekt o.s.v varför är det så?

Det är inte de som följer andra som är innovatörer, det är inte de som skapar något nytt utan bara mänskliga resurser på en fabrik eller dylikt. Visst fan finns det skitjobb, orättvisor och man bör kanske inte tro på en ända politiker någonsin. De är experter i att ljuga, inget annat.

När jag jobbade som mest med rutinmässiga och repetiva uppgifter blev jag som en robot. Det finns andra saker som jag värderar mer i livet, resor, nya erfarenheter och att inte knyta en snara runt min hals frivilligt som när jag knyter en slips.

Kan faktiskt knyta en ”Windsor” knut och det kan vara kul ibland att göra och bära en kostym till.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.