Bankservice under all kritik

Inte bara jag som avskyr allt vad byråkrati heter. Madgenius är en bok på engelska jag lätt kan rekommendera till den driftiga. Själv har jag lyssnat på denna som ljudbok ett flertal gånger under tiden som jag bara slappnat av med att utforska rymden i Elite Dangerous

Något jag stört mig på med banker är att jag inte längre har möjlighet att kunna ha virtuella kort så köper dessa härifrån, just nu.

Själv måste jag anpassa mig efter nya tider, byråkratin verkar dock bara bli krångligare. Antar att en massa tjänstemän annars skulle vara utan jobb om det inte fanns en massa föråldrade system som de följer slaviskt.

Håller på med ett nytt projekt, currencyonthego.com samt currencyonthego.info

Har en känsla av att detta kan bli stort, som vanligt har jag dock brist på kapital. Detta kan dock komma att förändras, vem vet ?

Behöver skapa ett jobb eller snarare möjlighet att tjäna pengar åt mig själv oavsett var jag befinner mig i världen. Älskar att resa.

Ser dessutom inte på tidigare erfarenheter som misslyckanden, även om saker inte precis gick som jag ville när jag exempelvis reste ut som volontär och jobbade med grovjobb samtidigt som jag hann med att skapa denna sida åt ett Israeliskt Hostel.

Är öppen för att starta en svensk volontärförening med andra, eller någon av mina läsare kanske just dig ? Då kan jag ägna mig åt att söka pengar till nya projekt som exempelvis skapandet av backpacker hotell eller nya fritidsgårdar till ungdomar. Och kanske även kunna söka pengar till biljetter och reskassa åt föreningens volontärer som vill åka utomlands.

Uppdaterade min linkedin sida idag, är fritt för den som vill att lägga till mig som kontaktö

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.