Problem med hårdvara

Då jag försökt mig på att installera android på pc:n!

Lite mer tålamod borde lösa det problemet. Har installerat systemet på en ssd samt på ett usb3 minne.  Usbminnet startar upp med remixos(android 6.0) får dock inte wifi att fungera eller någon av mina blåtandsdonglar.Får inte heller systemet att fungera på SSD har dessutom problem att hitta enheten vid boot (fungerar varannan gång ungefär.

Har testat på en annan dator som jag får wifit att fungera på när jag bootar från stickan, har även fått igång google play och allt sparas på stickan när jag startar om systemet.

Det är bara det att jag inte vill ha android på den datorn, visst går ju bra att boota från stickan och testa lite funktioner. Systemet är inte på något vis dåligt och flyter på bra, men tyvärr på alldeles för kass hårdvara

Tror inte jag har tillräckligt tålamod för att hålla på mer med detta. Kan formatera min SSD istället, då kommer jag ha 60gb extra lagringsutryme. Gillar inte att ha saker installerat som bara fungerar halvt om halvt.

Brukar aldrig boota upp dessa system då, var egentligen mest intresserad dessutom av att få android tv att fungera, vilket självklart strulade mer än remix os som är en annan variant av Android för X86.

Jaja saker är som de är, shit happens allt anant är bonus.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.