Billiga surfplattor från Kina

Har bra erfarenhet av billigare telefoner, doogee är ett exempel på ett bra budgetmärke.

Plattor från utlandet, har jag mindre erfarenhet av. Beställde nyligen en Ibopaida med 9.7 tums skärm(från aliexpress) och ett externt tangentbordsfodral. Fodralet funderar jag på att byta ut till ett vanligt ipadfodral då jag inte gillar det medföljande fodralet speciellt mycket. Dessutom är det ju lite kul om folk inte ser skillnad på om man har ipad eller som i detta fall en budgetplatta från Kina.

Kan säga direkt att plattan är perfekt som e-boksläsare jämfört mot andra 7 tums plattor jag tidigare ägt. Har även två simkort i plattan och använder den som hotspot här hemma. Då Windows 10, bland annat inte vill känna av mitt 4gmodem.

Här ute i obygden fungerar inte 4G, men har falska ikoner som säger att jag använder 4G när det egentligen använder 3G.

Nu tänkte jag för skojs skull ändra lite utseenden, samt teman i medföljande android 6.0 system så det ser ut mer som en ipad.

Allt som allt kan jag säga att jag är nöjd även om jag misstänker att min minneskortsläsare är paj, så har jag ändå 32gb lagringsutrymme att använda mig av.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.