En billig Android TV Box!

Haft tid att utvärdera en T6 S905X, med android 7.1 system.

Det är första tvboxen jag äger, fungerar hur bra som helst med VPN samt med kodi och diverse repos, alternativt med Terrarium TV, mobdro eller Showbox för den som inte gillar kodi så mycket. Ha dock i åtanke att jag inte går in på legaliteten kring att använda dessa program. Du får själv sätta dig in i sådant.

Visst du får ställa in en del saker själv, slutresultatet har oavsett blivit hur bra som helst. Fick bland annat lov att installera Ultimate Rotation Control från playstore för att få spotify att visas som det skulle. Sen fick jag lov att installera External keyboard Demo för att få entertangenten att fungera på mitt tangentbord.

Det ända jag gjort är att jag skaffat ett trådlöst tangentbord samt ett 64gigs micro sd kort igår installerade jag även Debian NoRoot från play store. Tänkte försöka trixa in retropie systemet på denna senare ska bli intressant att se om det kommer fungera eller inte.

Är hursomhelst en rätt schysst budgetdator, samt tvbox för några hundringar : )

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.