Så borde Windows 10 vara
Nedstrippat, samt utan onödig skit som Store och Edge.

Sen borde det gå att välja att bara dra hem säkerhetsuppdateringar. Nu fick jag titta efter tredjepartsprogram för att lösa detta. W10privacy men guiden jag följde var över ett år gammal så jag antar eftersom det inte fungerade att det ända som återstår är att skaffa W10 Enterprise. Tur det finns licensnycklar att köpa via ”ebay”

Sen vet inte jag om det går att ställa in det så det blir enterprise ltsb. Den versionen av W10 skulle passa mig bäst, då slipper jag ”beta” eller snarare ”alpha” testa W10 skräpet. Nu står inte den datorn hemma utan den står o tankar ner uppdateringar på annan plats.

Segt nät och sega ”Steam” uppdateringar, men lika bra att få allt gjort. Har även uppdaterat ED samt GTA V men vet inte om jag kommer spela något över 4G, för det suger. Allt som har ett tak suger mer eller mindre.

Spelar ingen roll om det annars går hyfsat fort att få något gjort när man knappt ens vågar använda sig av tjänster som ”spotify” och ”netflix”

Om det inte hade varit för spel tror jag knappast jag ens skulle använda mig av Windows överhuvudtaget. Även om jag inte går och väntar på några speciella spel releaser, då ser jag mer fram emot när skywind kommer släppas : )

Hade t.o.m kunnat betala för detta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.