GPIO

Då jag har tillgång till olika orange pi samt en raspberry 3b

Så är detta något jag måste börja med

Tänkte bland annat göra en egen laddare, enligt denna guide till orange pi då jag misstänker att mina orange pi kan få för lite ström så det uppstår alla möjliga fel. Kan ju i sådana fall ladda dels från GPIO pinsen och även från min vanliga laddare : )

Detta GPIO start kit hittade jag på ebay så det blir ett definitivt köp senare, alternativt köper jag bara de kablar (jumper wires m/f) jag behöver. Det här är är något som verkar riktigt intressant att lära mig mer om.

Har även funderat kring att bygga en mobil av en raspberry, hittat denna expansion

Skulle även vara intressant att göra på samma sätt som i videon nedan : ) Happy Hacking.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.