Varför köpa dyra operatörslåsta 3G eller 4G modem?

När det finns betydligt billigare olåsta sådana att köpa från Kina.

Dom jag kollade på låg 3-5 ggr dyrare i pris än denna som jag beställde från Kina. Så varför ska jag ha operatörslåst skräp när denna kommer olåst och både fungerar i Linux(Lubuntu) samt Windows 10.

200 spänn för denna, och min fungerar klockrent. Andra saker som stör mig med mobilt bredband är priserna, värdelösa i jämfört med grannländernas olika erbjudanden. Varför betala för hastighet, när jag i princip inte får någon datamängd. Kan ju glömma att det går att använda spotify, netflix samt youtube i någon högre utsräckning med operatörernas olika skräptunne erbjudanden, utan att bli rånad.

Att mobilt bredband i Sverige, aldrig blir något annat än en tillfällig temporär lösning är för mig en självklarhet. Något jag enbart använder, när jag är tvungen till det.

Hittat ett hyfsat intressant kontantkortserbjudande från Hallon, då jag avskyr att binda upp mig med abbonnemang och vara låst till skiten och då priserna för surf var betydligt bättre än comviqs.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.