Deezer, ett värdigt alternativ till spotify


Verkar det som, då mitt spotify för Lubuntu sista tiden börjat krångla så fort det ska bli reklamavbrott och sen slutar musiken att spelas upp ända tills jag stänger och öppnar programmet igen sen kan jag lyssna på cirka en låt innan processen måste upprepas.

Antagligen så skulle det räcka med en uppgradering till premiumkonto, sett en del sådant säljas över Ebay till bra priser. Det ända negativa verkar vara att man då får ett helt nytt konto som fungerar under en begränsad tid.

Jaja så länge deezer fungerar är jag nöjd, kan ju annars även vara värt att kolla på google music igen även om det kostar en slant.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.