Irriterande problem som vanligt med Windows 10

Så, börjar kanske låta tjatig. Ogillar dock att varje dag behöva fixa med samma saker som dagen innan, internetdelningen i mitt fall. Idag fungerar inte heller den lösningen som fungerade igår. Har redan startat om datorn en gång.

Börjar sakna tiden, då jag flera år levde utan Windows. Har det enbart för att kunna spela spel, alla andra behov tillgodoses i valfri linuxdistribution.

Trots detta har jag varit nära att radera skräpet Windows 10 några gånger. P.g.a gång på gång återkommer samma små problem som jag hatar att felsöka gång på gång. Speciellt när gamla lösningar inte heller fungerar, som sagt har bättre saker att göra av min tid.

En sådan här ofärdig produkt borde aldrig fått släppas ut på öppna marknaden. Det sjukaste av allt är att det fungerade bättre för mig i början då jag precis uppgraderat från Windows 8.1

Nåväl, microsoft verkar skita i sina kunder. Synd att de nästintill har fullständigt monopol när det kommer till pc-datorer. Konkurrens på operativsystem behövs.

Har skaffat lite grejer för att kunna köra hackintosh på denna dator också som jag redan kör Windows 10 samt Lubuntu på, bara för att jag kan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.