Moddar och bash för windows 10

Sitter och funderar lite, på att skriva ett script för bash. För att kopiera lite filer mellan olika kataloger i ntfs-system. Först måste jag skaffa bash för Windows, vet inte om det bara är förhandsversioner som kommer ha tillgång till detta, undviker dessa helst p.g.a jag inte vill ha några stabilitetsproblem.

Men detta skulle i princip innebära att jag slutligen kan skrota nexus mod manager och skriva mitt eget script för att installera(kopiera) moddar till olika kataloger i skyrim. Kommer i slutändan ge mig en stabilare upplevelse.

Och när det gäller gta V moddarna vill jag kunna avaktivera vissa moddar, scripthook och allt annat jag behöver för att köra ett moddat GTA V. Samma princip där, scriptet ska kopiera filer fram och tillbaka mellan olika kataloger så att jag kan få orginalupplevelse i Gta V, för att kunna köra online utan att ha två mappar installerade med Gta V, behöver utrymmet till annat.

En annan lösning är att skita i bash för Windows och köra bash från min ubuntuinstallation som jag virtualiserar på något vis. Genom att exempelvis följa denna lilla guide.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.