Gta 5 moddar, samt lite gnäll om annat.

Inte kollat igenom videon ännu, postar den här så kan jag göra det sen. Har sen ett par dagar tillbaka börjat köra moddar på min GTA V installation. Även skaffat modmanager så jag kan avaktivera moddarna när jag vill köra online.

Verkar dock inte som Rockstar bryr sig om sina moddare på samma sätt som exempelvis Bethesda, den versionen jag installerade igå funkar inte längre. Och dessutom skickar ut uppdateringar som gör gamla moddar värdelösa. Det är det perfekta sandlådespelet, men en sak tycker jag saknas och det är de där riktigt bra moddarna eller så har jag inte hittat dem än bara. Det kanske kommer, letar främst moddar som gör staden levande och gör så att du nästintill ska känna dig som en invånare där när du kör spelet.Andra moddar är bara roliga för stunden, eller ger nördpoäng hos polarna.

Hittat några moddar som verkar kunna bli intressanta, men måste testa dem lite mer innan jag kan tipsa om den. Dessutom känns det också som de behöver utvecklas en del mer.

Om jag någon gång börjar göra moddar själv, måste lära mig en del nytt först så blir det troligen till Skyrim som jag kommer göra detta redan tittat en del på deras creation kit.

Förutom detta har jag lite problem med grafikdrivrutinerna på min speldator när jag kör Lubuntu 16.04 med mitt gtx 660m kort. Hittade dock en tråd om andra med samma problem.

Bryr mig inte speciellt mycket, förutom att jag inte kan spela Xcom 2 som jag bara har installerat i Lubuntu, då jag kör Windows 10 på denna just nu och snart även mac OS väntar bara på en ny ssd och en hdd caddy

Förväntar mig dessutom att framtida uppdateringar av Ubuntu, kommer göra att jag kommer kunna spela på datorn igen, om inte får jag in och trixa lite själv med systemet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.