Billiga projektorlampor från ebay

Har en benq Mw523 hemma, än sålänge fungerar lampan.

Tänkte dock beställa en ny lampa från Kina, via ebay istället för på den officiella sidan. Kanske är dumsnålt egentligen, då jag inte vet hur bra en sådan lampa kommer fungera. Men tänker att hellre betala runt hälften av vad en lampa kostar att köpa i Sverige även om jag inte vet något om kvalitén.

Har varierande erfarenheter av att handla saker från utlandet, en del paket har inte ens kommit fram. Det var dock några år sedan jag senast vågade mig på att handla från exempelvis ebay.

Så får se hur detta kommer gå.

Är jag extra snål så kan jag ju bara köpa själva lampan och inte det som skyddar runtomkring, även om jag i så fall får se till att byta lampa med skyddshandskar samt skyddsglasögon. Ibland kan det löna sig att vara snål, men oftast kanske inte.

Ett alternativ kan ju vara att köra projektorn tills lampan går sönder, och ha en lampa i reserv. Byta ut den, sedan sälja projektorn med ny lampa i och köpa en ny benq projektor. De är ju inga dåliga projektorer de säljer för en billig peng.

Och har hellre projektor än TV, dessutom är min 32 tums Andersson led 3dtv trasig så lär behöva en lampa den dag projektorn går sönder.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.