Testing, testing

Nackdelarna med att återuppliva en död sida är uppenbara, massor av arbete.En gång i tiden trodde jag att allt handlade om att göra så lite som möjligt, samtidigt som man tjänade så mycket pengar som möjligt. Inte hittat något sånt projekt som fungerar på detta sätt ännu. Däremot har jag hört en rik gubbe säga att fastigheter och skog är säkra inkomster. För honom var det säkert så, har inga kunskaper om vare sig skog eller fastigheter eller för den delen kapital att investera.

Det jag däremot har är tid att försöka bygga upp ett kapital, andra fördelar med att återuppliva denna sida från de döda är att jag kan testa olika saker tills jag ser vad som fungerar. Jag kan skriva så mycket som möjligt, även sådant som inte håller rent kvalitetsmässigt.

Kan ju alltid gå tillbaka och ändra senare, när jag ser vilka artiklar,guider eller rena textmassor som drar folk hit. Får skrivträning, kan tänka kvantitet före kvalitet.

Kan ju inte ha en tom sida, för att dra folk.

Studerat andra sidor som varit på väg uppåt, som sedan kraschat. Funderat lite på vad personerna bakom dessa sidor gjort för fel.

Funderar även över tänkbara fel jag själv redan kan ha gjort eller kommer göra. För det första när det gäller att skriva artiklar om spel, moddar, datorer, telefoner, android, linux m.m så finns det redan hur mycket som helst skrivet i dessa ämnen.

Söker jag på smartcomputer på google så får jag upp 365000 resultat. Hittar inte ens min sida bland de första 10 sidorna. Alltså jobbar jag i rejäl motvind, konkurrensen är stenhård och även om jag lyckas få hit folk så kommer många inte klicka på annonser, som kommer vara sidans ända inkomstkälla ett tag.

Visst kan jag negga ur och titta på andra som bara tjänat några kronor på sin annonsering, ska försöka vara bättre än så. Då jag vet att det finns de som tjänar på detta också.

Är för den delen inte aktiverad för annonsering ännu, så bara dumt att ta ut segrar eller förluster i förskott.

Är dessutom inte indexerad hos de stora sökmotorerna ännu, lika med google. Då mina gamla sidor varit borttagna ett tag. Så att allt kommer ta lite tid, är jag fullt medveten om. Under tiden får jag träna mig på mitt skrivande och lära mig mer om det här med att lyckas med wordpress och bloggar.

Samt ha några reservplaner, om jag inte blir beviljad för Adsense. Jaja det finns andra affilatealternativ.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.